A kérdőív kitöltése és adatkezelés:

1. A kérdőívet a Színes Erzsébetváros készítette.
2. A kérdőív kitöltése, illetve a benne szereplő kérdések megválaszolása anonim jellegű és önkéntes alapú.
3. A kérdések több opció közötti választási lehetőséget biztosítanak, ugyanakkor több kérdés esetében is van lehetőség, “egyéb” mezőben kifejteni a választ. Az ily módon biztosított mezők rendeltetése a kérdés bővebb megválaszolása, a választható opciók között nem szereplő válaszlehetőség megjelölése. A kérdőív készítői nem vállalnak felelősséget azért, ha a válaszadó az “egyéb” rovatba személyes adatokat közöl. Ugyanakkor, ha a válaszadó személyes adatot közöl a kérdőív “megjegyzés” mezőibe, az adatok feldolgozása során, a személyes adat nem kerül nyilvánosságra, illetve a kérdőív készítője nem tárolja és nem adja tovább harmadik személy számára az ily módon megadott személyes adatot.
4. Ha a kérdőív megválaszolója egy későbbi időpontban szeretné kikérni a válaszait, erre nem lesz lehetőség: ugyanis a kérdőív anonim, személyes adatkezelés nem történik, így nincs lehetőség ilyen formában visszacsatolni a válaszadóhoz.
5. A kérdőív kitöltését követően, a beérkező válaszokat a kérdőív készítői dolgozzák fel: az online formában beérkező személyes adatokat tartalmazó kérdőíveket nem adják át harmadik fél számára.
6. A kérdőív kitöltése kapcsán a válaszadó nem kell megadja nevét, teljes címét, telefonszámát, e-mail címét, így személyes adatkezelésre nem kerül sor.
7. A kérdőív készítői fenntartják a jogot, hogy az “egyéb” kategóriában megadott válaszokat saját logikai értelmezésük szerinti válaszkategóriák szerint csoportosítsák, mely alapvetően 3 típusú feldolgozást jelenthet:
7.1 Amennyiben az “egyéb” rubrikába beírt válasz hasonló vagy értelmét tekintve teljesen megegyezik valamelyik megadott válaszlehetőséggel, ennek megfelelően az összesítéskor hozzáadja a megadott válaszlehetőséghez.
7.2 Ha több hasonló “egyéb” válasz érkezik (melyek a kérdőív témájával összefüggnek), akkor külön válaszként tünti fel az összesítéskor. Ha nem felelnek meg az “egyéb” válaszok a kérdőív témájával, akkor nem kerülnek külön csoportba, hanem az “egyéb” kategóriába kerülnek összesítéskor is.
7.3 Ha a válasz teljesen egyedi vagy nem függ össze a kérdőív témájával az összesítéskor is az “egyéb” kategóriába kerül.
8. Az irányítószámra vonatkozó kérdés esetében, a teljesen egyedi irányítószámokat, vagy melyek a mindennapi Klauzál tér felkeresésével nem függnek össze (például Pest megyén kívüli irányítószámok), azok “egyéb”-ként lesznek majd összesítve.
9. Az irányítószám tekintetében is a kérdőív készítője fenntartja a jogot, hogy a beérkező válaszok függvényében, csoportosítsa őket (például “Pest megyei agglomeráció” stb.)