DR. BELEZNAY ZSUZSANNA

Nő a lehetőség a parkolásra!

Nő a tisztaság!

Nő a fizetés!

Nő a megoldás!

Fizessenek meg a tolvajok!”

miért indul?

A két kerületet járva megismertem a helyieknek a problémáit. Láthatóan hatalmas igény mutatkozik a zöldítésre, a belvárosi levegő megtisztítására, valamint a rendre. Önkormányzati vezetőként azt tapasztalom, hogy számos kérdésben ahhoz, hogy valódi megoldást kapjunk, az önkormányzatnak és az államnak együtt kell működnie. Ehhez viszont Teréz és Erzsébetvárosnak olyan országgyűlési képviselőre van szüksége, aki jól ismeri az önkormányzat és az országgyűlés folyamatát, és a jogi környezetét is! Én azért fogok dolgozni, hogy nőjön a helyiek esélye, többek között a parkolásra, valamint a koronavírus utáni újrakezdésre. Nőjön a két kerület tisztasága, nőjenek a fizetések, hogy nőhessen az életszínvonal!”

Mi az utóbbi 1 év legfontosabb politikai eredménye?

Tisztább lett a kerületünk! A női fogadóóra intézményét bevezettem. Mentőcsomagot nyújtottunk a COVID miatt bajba jutottaknak.”

Mit tenne a választókörzet érdekében, ha bejutna a parlamentbe?

Követelném a Kormánytól, hogy biztosítson több kizárólagos parkolóhelyet a terézvárosi és erzsébetvárosi lakosság gépjárművei számára, valamint több pénzt a kerületek köztisztaságára.”

Mi lenne az az országos ügy, amivel elsőként foglalkozna?

A kormány elvonásai, az ingyenes parkolás miatt csökkent a két kerület bevétele. Követelném ennek a visszaadását, zöldterület kialakítását!”